Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

Bemutatkozás

A Vetri-Care szeretné bemutatni Önöknek izgalmas új termékcsaládját, melynek egyes tagjait már 2003 óta forgalmazza. A Vetri-Care filozófiája a társállatok hatásos táplálási és antioxidáns védelemmel való ellátásán alapul. E filozófia követőiként erősen elkötelezettek vagyunk az olyan biztonságos és innovatív készítmények forgalmazásának ügye mellett, amelyek segítségével kedvenceink hosszú, aktív és egészséges életet élhetnek. Készítményeink minősége, ízletessége és hatékonysága páratlan. Minden összetevőjükről alapos és részletes kutatások eredményei igazolják, hogy azok különleges táplálási előnyöket nyújtanak a kedvenc állat számára.

Az állatorvosok ma már ismerik és értik az oxidatív stressz, a tápanyaghiány és a betegségek közötti összefüggést, és ennek megfelelően a táplálék-kiegészítés teljes értékét is. Úgy tűnik, hogy a megfelelő táplálékkiegészítők erősítik a kedvenc állat legyengült immunrendszerét, megelőzhetik a betegségeket, késleltethetik az életkorral összefüggő betegségek jelentkezését. Betegségek kialakulása esetén pedig javítják a szervezet hagyományos terápiára adott válaszát.

2003 óta sok állatorvos kitűnő eredményekkel alkalmazza ezeket a készítményeket mindennapi praxisában. Miután számos visszajelzést kaptunk az elégedett vevőktől, tudjuk, hogy készítményeink jelentősen javítják a kedvenc állatok és tulajdonosaik életminőségét.
Mindazonáltal mi azt tanácsoljuk vevőinknek, hogy mindig az egészséges táplálás általános filozófiáját tartsák szem előtt, amely magában foglalja egy teljes értékű, kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú táp etetését és a megfelelő táplálékkiegészítők alkalmazását egyaránt.
keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép