Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

[neve]


[rovid_leiras]
 
 
[ara] Ft / ([egyseg]) [akcios_ara] Ft / ([egyseg])
[egyseg]

Természetes gyulladáscsökkentő kiegészítő állateledel Osteoarthritis, valamint kutya és macska más ízületi kiegészítő kezelésre.
A szilícium gyógynövényekkel (Harpagophytum és Perna Canaliculus) és probiotikumokkal kapcsolatos előnyei az ízületi porcok és a bőr számára.

Egy tabletta hatóanyag tartalma

Harpagophytum (ördögkarom, tiszta kivonata) : 25mg
Probiotikus ( életképes) Flóra : 10mg
Perna canaliculus ( Újzélandi zöldkagyló kivonata) : 10mg
Szerves szilícium : 5 mg
Segédanyag: QSP : 515mg

Indikáció

Hozzájárulás az ízületi integritás védelméhez és helyreállításához osteoarthritisben, krónikus vagy akut fájdalom esetén kutyáknál és macskáknál, valamint ezen rendellenességek (öregedés, növekedés, műtét, trauma) megelőzéséhez )
Szőrhullás, törékeny vagy deformált körmök. Krónikus hasmenés és székrekedés.

Adagolás:
Macska: 1/2 tabletta - 1 tabletta naponta.
Kutya: 1 tabletta 10 kg-onként naponta (például 25 kg-nál 3 tablettát kell adni).

A kezelés időtartama: 30-45 nap. Szájon át vagy közvetlenül vagy az ételben. Az adag megduplázható néhány nappal a tervezett erőfeszítések előtt, valamint az azt követő napokban (vadászat, verseny, agility, túrázás stb.)

Ez a termék bármilyen allopátiás vagy homeopátiás kezeléssel együtt adható, bármilyen interakció nélkül, függetlenül a kapcsolódó patológiáktól (szív-, vese-, májelégtelenség, cukorbetegség stb.).

Kiserelés: 60 tabletta, 200 tabletta

További részletek

Osteoarthritis, olyan betegség, amelyet néha nehéz kimutatni állatoknál. A kutyáknak és macskáknak szánt természetes gyulladáscsökkentők elengedhetetlenül szükségesek, ha háziállata van! Az emberekhez hasonlóan ezek az állatok is rendszeresen ízületi fájdalmat tapasztalhatnak. Ezeket különböző traumák okozhatják, vagy műtét eredményeként. A legtöbb esetben a fájdalom krónikus, ezért közvetlenül kapcsolódik az osteoarthritishez. Ez a degeneratív és progresszív betegség visszafordíthatatlanná válhat, ha nem kezelik gyorsan. Tíz év körüli „öreg” állatok többségét érinti, és kis macskáknál gyakran nehéz diagnosztizálni.

Ha a kutyák hajlamosak fájdalmukat sántítással és / vagy sírással (ismételt kis ugatással) jelenteni, a macskáknál az osteoarthritis kezelésének szükségességét bonyolultabb felismerni, mivel nem mindig nyilvánulnak meg betegségei. Tulajdonosként a normálnál lassabb mozgásokat és étvágyhiányt észlelhet, amelyek az osteoarthritis lehetséges figyelmeztető jelei.

Természetes és hatékony kezelés macskák és kutyák ízületein Ha háziállata osteoarthritisben szenved, enyhítenie kell mindennapi jólétének elősegítése érdekében. Labo Demeter azt tanácsolja, hogy adja be a Canisil-t, egy természetes gyulladáscsökkentő oldatot kutyáknak és macskáknak növények alapján. Ennek a gyógymódnak számos előnye van, és számos ügyfelünk jóváhagyta..

Szilícium

Az ízületi porcok (csípő - gerinc ...) integritása alapvető eleme a kutyák jó életmódjának és hosszú élettartamának.

Az izom-csontrendszer és az osteoarthritishez kapcsolódó porcok romlása elsődleges tényező idős vagy elhízott kutyáknál, a szintje az életkor előrehaladtával drámaian csökken.

Bizonyos fajták különösen ki vannak téve: munka, mentés, versenyzés, vadászkutya A CANISIL® eredeti összetétele különösen alkalmassá teszi ízületi jelenségekre és akut vagy krónikus sántaságokra (osteoarthritis stb.) Vagy megelőzésre. . A szerves szilícium alapvető eleme az ízületi porcok, valamint az összes csont-, ín- és osteoarticularis szerkezet javításának. Ő adja a Canisil hatékonyságát a kondroitint és glükózamint tartalmazó hagyományos termékekkel összehasonlítva.

Probiotikus Flóra

A nagymértékben növeli az étrend-kiegészítő asszimilációját, és fontos hozzájárulást jelent a B csoport vitaminjához, amely minden anyagcsere-folyamat szempontjából kedvező, és lehetővé teszi a flóra egyensúlyának visszatérését, amelyet a jelenlegi módszerek gyakran nagyon megzavarnak. takarmány, vegyi kezelések stb.

Harpagophytum ( ördögkarom)

A Harpagophytum ( ördögkarom), egy olyan növény, amelynek fájdalomcsillapító és reumaellenes hatása mára felismerhetően enyhíti az osteoarthritist és annak fájdalmas megnyilvánulásait.

Perna Canaliculus (Újzélandi zöldkagyló kivonata)

A ( Újzélandi zöldkagyló kivonata ) nagyon gazdag esszenciális omega 3 zsírsavakban, antioxidáns erővel, valamint glikozaminoglikánokban, a porc összetevőiben.

keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép