Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

[neve]


[rovid_leiras]
 
 
[ara] Ft / ([egyseg]) [akcios_ara] Ft / ([egyseg])
[egyseg]

Öregedésgátló kezelés öreg kutyáknak és macskáknak DHEA-ban gazdag vad yam, omega 3 zsírsavak, szilícium és probiotikumok alapján.

Átalakítás mellékhatások nélkül, négylábú barátainknak örömet és energiát adva utolsó éveikre.

Egy tabletta hatóanyag tartalma:

Yam kivonat: 100 mg (10 mg DHEA-t tartalmaz)
Szerves szilícium: 5 mg
-Probiotikus ( életképes ) flóra: 10 mg
-Omega 3 zsírsav: 10 mg

Indikáció:

  • Öregedésgátló kiegészítés idős kutyáknak és macskáknak, önmagában vagy a legkülönfélébb terápiák kíséretében, amelyeket potencíroz.
  • Különösen a Canisil osteoarthritis-ellenes termékünkkel való kapcsolata nyújt látványos eredményeket az osteoarthriti kutyákon, amelyek izmait megolvadták.
  • Csökkent forma és tónus, osteoarthritis,
  • Agyi öregedés idős kutyáknál és macskáknál.
  • Krónikus hasmenés és székrekedés
  • Túlsúly / obeisitás
Adagolás:
Macska: 1 tabletta naponta
Kutya: 1 tabletta 10 kg-onként naponta

A kezelés időtartama: 1 hónap
1 tabletta naponta 10 kg súlyra, legalább 1 hónapig.

A termék bármilyen allopátiás vagy homeopátiás kezeléssel együtt adható, bármilyen interakció nélkül, függetlenül a kapcsolódó patológiáktól (szív-, vese-, májelégtelenség, cukorbetegség stb.).

További részletek

A DHEA a mellékvese által termelt szteroid hormonok természetes prekurzora, amely természetes módon megtalálható az emlősök testében, és amelyek termelése az életkor előrehaladtával csökken. A DHEA por a Dioscoreae családba tartozó növényekből ( yam ) készül: az ismert források közül a vad yam (vagy Yam) gyökere a legkoncentráltabb.

Ezek a növények forró régiókban nőnek, például Kínában, Indiában, Mexikóban. Állatokra gyakorolt ​​jótékony hatását számos tudományos munka bizonyítja, és Labo Demeter több mint 10 éve végzett klinikai vizsgálatokat több száz öreg kutyával és macskával, rendkívüli alkalmassággal, mellékhatások nélkül.

A szerves szilícium az öregedési folyamatokra is hatással van a kollagén szövetek szintézisének fokozásával: a bőr, az artériák, az ízületi porcok.

A probiotikus Flora (7 tejsavbaktérium és sörélesztő) egyensúlyba hozza a bélflórát, és segít semlegesíteni a méreganyagokat és újraindítani az összes anyagcsere-folyamatot. Az omega-3 telítetlen zsírsavak semlegesítik a szabad gyököket, serkentik az agyat és a szív- és érrendszert.
 

 
keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép