Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

Dyna Lode vásárlói tapasztalatok, visszajelzések

A lecitint, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó kiegészítő takarmányt, a Dyna Lode termékünket fogyasztó kedvencek gazdijainak, állatorvosainak visszajelzései.

 

Dr.Kiss Gabriella, EPILEPSZIÁS KUTYÁKÉRT ALAPÍTVÁNY

www.kutyaepilepszia.hu +3624-610-743, kissgabriella@vipmail.hu, www.dogepilepsy.eu

 

Magánállatorvosként 23 éve dolgozom a kisállatpraxisban, elsősorban kutyák és macskák  epilepsziás és pszichiátriai betegségeivel foglalkozom, de természetesen minden aktuális belgyógyászati és bőrgyógyászati társbetegségüket  is kezelem.

 

A Dyna-Lode tablettát, több 10 éve alkalmazom mindhárom, az előbbiekben felsorolt, nem ritkán az egyszerre mindegyik betegségekben szenvedő pacienseimen. Gyakori hogy egy epilepsziás beteg, bőr és/vagy belgyógyászati problémákkal is egyidőben küzd, ezért tekintem átütő sikernek a készítmény bevezetését  a kisállatpraxisban  mely a  rendkívül kedvező,  komplex kiegészítő  terápiát biztosító összetételének köszönhető.

 

A Dyna-Lode tartalmazza többek között a lecitint, B-vitamikokat valamint az E-vitamint, melyek a humán és az  állatorvosi szakirodalom szerint is kifejezetten javítják az agykérget alkotó idegsejtek anyagcseréjét, melyre bármilyen kóroktanú epilepsziák esetén folyamatosan szükség van. Miután a tartós antiepileptikus kezelés a legoptimálisabb esetben is 2-3 évig tart viszont,  a csak karbantartható epilepsziák esetén élethosszíg, ezért szükséges az orvosnak a  folyamatos májvédelemre is odafigyelni.

 

A készítmény methionin tartalma, valamint a lipotróp faktorai, erről messzemenően gondoskodnak. A B-vitaminok nem csak antioxidáns hatásúak, hanem erösítik az immunrendszer működését is, valamint a bőr és a szőrzet regenerációjáért is felelősek.

 

Számtalan betegem szedi és szedte folyamatosan akár éveken át is, ha a klinikai tünetek és vérvizsgálati eredmények ezt indokolták. Sok száz  betegem kezelése során nyert tapasztalataim alapján, egyértelműen kijelenthetem, hogy mellékhatás nincs, csak hatás.

 

Az epilepsziás és  laborvizsgálatokkal és ultrahang,- vagy MRI-vizsgálattal is megerősített máj, vese, illetve hasnyálmirigy betegségben szenvedő pácienseim laboreredményei a készitmény 1-3 hét utáni szedését követőn egyértelmű javulást matatnak.

 

Ezzel egy időben a tulajdonosok  beszámolnak, a jelentős közérzet-, és étvágy- javulásról, a szőrminőség pozitív irányú változásáról. A  fényes korpamentes, ragyogó szőrzet kialakulása már a kezelés 2.-3. hetétől látványosan érzékelhető.

 

Sok eseteben a máj, vagy az epilepszia betegség gyógyulását követőn sem hagyják el a tulajdonosok a Dyna-Lode tabletták adását, a számukra is egyértelműen kedvező,  komplex hatása miatt és én ezzel a döntésükkel minden esetben messzemenően egyetértek.

 


 

Gál Lajosné, 1173 Bp. Vadkacsa u. 5.

 

Leírom pár sorban a 13 éves westi kutyus White kor előzményét, akit Ön kezel és kérte, hogy jelezzem, hogy alakul a kutya betegsége.

 

Előzmény: Feltűnően sok ugatás ok nélkül.

Alvás közben felugrott pörgött maga körül egyet, ugatva kirohant az előszobába és nem akarta abbahagyni az ugatást. Lakáson belül kezdett pisilni (soha nem csinálta) a bútorokat be kellett vonni nylonnal. Nyüsszögött és nem tudtuk mi a baja. Simogatni akartam, hátrafelé tolatott és ugatott. A táskámból kilopta a zsebkendőimet és megette (az anyagból lévőt és a különböző papírokat is).

 

Az első gyógyszer amiből napi 2x1-t kellett szednie, már pár nap múlva jó hatással volt a viselkedésére. Megszűnt a bepisilés. Az ugatások is csökkentek. Nyüsszögéssel kiharcolta, hogy valaki mellé odafekhessen. Visszatért a játékos kedve, hozta a játékait.

 

A Dyna Lode 10. napi 1 db (még jobb hatás). Nagyon nyugodt, sőt már feltűnően nyugodt. Csendes, csak a kerítésnél ugat. Totyog utánam, mint egy kis kacsa, ha nem engedem magamhoz, akkor nyüszög és sír, máskülönben napközben sokat alszik és feltűnően nyugodt. Sokszor bebújik az asztal alá.

 

Talán nem ide tartozik, de lepedőjén rózsaszín foltokat találtam, majd 2 hétig semmi, utána megint pár csepp véres vizelet.

3-4 napja megint semmi, tiszta a lepedője ls figyelem a vizeletét, most tiszta. A diétás ennivalóját mostanában sokszor otthagyja (rizs-túró-korpa). A trovetet rendesen eszi, a széklete (napi 2 vagy 3-szor) rendes.

 


Vissza a cikkekhez
keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép