Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

[neve]


[rovid_leiras]
 
 
[ara] Ft / ([egyseg]) [akcios_ara] Ft / ([egyseg])
[egyseg]

Az Endostim természetes stimuláns és immunregulátor.
A kutya és a macska immunitásának természetes szabályozója: daganatos betegség, allergiák, vírusok, autoimmun betegségek

Egy flakon ( 500ml ) hatóanyag tartalma:

Kiméramájolaj: 140 ml
Szerves szilícium 7/1000: 140 ml
Aloe Vera, sűrített gyümölcslé: 140 ml
Koncentrált grapefruitmag kivonat: 70 ml
Probiotikus ( életképes ) kivonat: 10 ml

Indikáció:

Az Endostim segíti az állat természetes védekezését és szabályozza az immunrendszer zavarait okozó összes folyamatot: krónikus
fertőzések, vírusos és bakteriális megbetegedések, rákos megbetegedések, ínygyulladás, allergiák, autoimmun betegségek, kalicivirózis, macska leukózis, FIV (macska AIDS).
Adagolás:
- napi 1-3 ml: legfeljebb 10 kg-ig
- 5 ml: 10-20 kg-ig (azaz egy teáskanál)
- 10 ml : 20 kg felett (azaz egy evőkanál)

Fecskendővel (nem tartozék) vagy kanállal közvetlenül a szájba vagy étellel összekeverve. Használat előtt alaposan rázza fel, mivel az emulziót nem stabilizálja kémiai adalékanyag. Az adagok a legsúlyosabb esetekben megduplázhatók. 3 hónapos bevitel szükséges.

HASZNÁLAT ELŐTT Rázza fel jól

A kezelés időtartama: 1-3 hónap

Kiszerelés: 500 ml-es üveg

További részletek

A kutyák és macskák immunrendszere

A fogantatástól kezdve a kedvence immunrendszere fokozatosan fejlődik. Erősítésük elsősorban annak a tejnek köszönhető, amelyet anyja adott az első hetek alatt. Az elválasztás után rajtad, a tulajdonoson múlik, hogy elősegítsd-e a természetes védekezőképességet! A macska vagy kutya immunrendszerének javítása érdekében meg kell győződnie arról, hogy jól étkeznek, és rendszeresen gyakorolják-e. A fajtájuknak, morfológiájuknak és általános egészségi állapotuknak megfelelő probiotikumokat is beadhatunk.

Az emberekhez hasonlóan a kutyák és macskák immunrendszerének is feladata a szervezet védelme, különös tekintettel a külső agressziókra. Az immunvédelem csökkenése törékenyebbé és sérülékenyebbé teszi az állatot. Ennek oka lehet a bundája kora, de néha egyszerűen az évszak is! A tél kulcsfontosságú ideje annak biztosítására, hogy kutyája és macskája immunrendszerét feljavítsa. Gyógynövény állatok számára: egészséges és természetes megoldások felé

A növényi gyógyszerek alkalmazása macskák és kutyák immunrendszerében továbbra is kiváló alternatíva az állat gondozásához. Ez a megközelítés köztudottan kevésbé agresszív, mint a hagyományos terápiás kezelések, mivel teljesen természetes. Nagyra fogja értékelni, hogy hatékony, hatékony és garantált mellékhatások nélküli gyógymódokat ad az állatának. A kutyáknak és macskáknak szánt növényi gyógyszerkészítményeink előnye, hogy az immunrendszert serkentik vagy szabályozzák, kedvence állapotától függően.

A Labo Demeter egy fitoterápiás laboratórium állatok számára, amelyek hivatása az, hogy kis társaikat számukra biztonságos megoldásokkal enyhítsék. Ügyfeleink őszinte ajánlásaikat adják meg Önnek, amelyeket most megtalálhat weboldalunkon. Bármilyen kérés esetén ne habozzon kapcsolatba lépni a Véto-Conseil oldalunkon tapasztalt állatorvosainkkal, akik válaszolni tudnak kérdéseire!

Kiméra májolaj

A kiméra vagy a Ratfish a cápafélék családjába tartozó hal, amelynek májja alkil-glicerineket tartalmaz, amelyek természetes immunstimuláló tulajdonságokkal rendelkező természetes vegyületek.

Aloe Vera

Gyulladáscsökkentő és immunszabályozó tulajdonságai jól ismertek, nagyon gazdag összetételéhez kapcsolódva: poliszacharidok, flavonoidok, alkaloidok (különösen barbaloinok, izobarbaloin), tanninok, vitaminok, enzimek (különösen immunstimuláló erővel rendelkező bradikináz) szinergiajelentés.

Szerves szilícium

Mozdonytermékként működik, kiegészítve más komponenseket, ráadásul hatással van az immunrendszerre. Grapefruitmag kivonatok: ez egy természetes antibiotikum, amely nem rombolja le a probiotikus flórát, de több mint 800 baktériumra és gombára hat, különösen azáltal, hogy megakadályozza azok szaporodását.
 
keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép