Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

[neve]


[rovid_leiras]
 
 
[ara] Ft / ([egyseg]) [akcios_ara] Ft / ([egyseg])
[egyseg]

Optim Curcuma- macskáknak és kutyáknak

Innovatív kiegészítő táplálék háziállataink számára
a Longvida®-ra optimalizált kurkumin alapján.
 
Innovatív kiegészítő táplálék háziállataink számára a Longvida®-ra optimalizált kurkumin alapján.

Összetétel:

maltodextrin; Adalékanyagok: Szerves akácmézga *, Kurkuma kivonat (Curcuma longa L.) Longvida® (50 mg), amely 10 mg kurkumint tartalmaz.

* Ökológiai mezőgazdaság

Glutén nélkül. Laktóz nélkül. Garantáltan géntechnológiával módosítottm szervezetek (GMO) nélkül. Gabonamentes. Állati összetevők nincsenek. Kiváló tolerancia.

100 g-ban kifejezett analitikai összetevők:

Szénhidrátok: 0 g - Zsírok: <1g - Fehérjék: 2g - Só: 0g - Rostok: 80g - Nyershamu: 0,5g
Energiaérték: 188 Kcal / 784 kJ

Használati utasítás:

Adja hozzá a szükséges mennyiséget háziállata eledeléhez.
1 adag (adagoló) 800 mg port tartalmaz. Összesen 120 adag

Háziállat súlya adag / nap

<10kg : 1, 10 - 20kg : 2, 20 - 30kg : 3, > 30kg : 4

Kiszerelése: Nettó súly: 96g (120 adag palackonként)

A kurkumin lehetséges előnyei háziállatok számára

 • Gyulladáscsökkentő hatások : ízületi betegség (csípőízületi diszplázia, tacskóbénulás, ízületi gyulladás, reuma ), stb.), allergia, fogászati ​​betegség, emésztőrendszeri betegség, belső szemgyulladás és a daganatos betegsé
 • A kurkuma tartalmaz kurkumint - egy erős biológiai fegyvert a gyulladás, az oxidáció, a mikrobák, a fertőzött sebek és a rák ellen. Ez az anyag hatékonynak bizonyult gyulladáscsökkentőként, hogy gyakran összehasonlítják a vényköteles gyógyszerekkel, de toxikus mellékhatások nélkül, például fekélyképződés, belső vérzés és csökkent fehérvérsejtszám. Hatásmechanizmusa az, hogy gátolja az NF-kB, a TNF-a és a CD- 4 + -t, a test összes erős gyulladásos mediátorát
  • A Veterinary immunology and immunopathology című nemzetközi folyóiratban megjelent tanulmány szerint a kurkumin alternatív gyulladáscsökkentőként működhet az osteoarthritisben szenvedő kutyák számára (Colittia et al, 2012).
  • Az étkezési kurkumin 2008. évi vizsgálata osteoarthritisben szenvedő kutyákon megállapította, hogy gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású, és megerősítette, hogy modulálja az immunválaszt (Sgorlon et al, 2008).
  • Egy lovakkal (kancákkal és csikókkal) végzett olasz vizsgálat ugyanazt az eredményt érte el, és megállapította, hogy a kurkumin elnyomta a gyulladást okozó citokineket (Farinacci et al, 2009).
 • Antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes előnyök
 • A szív , a máj és az emésztőrendszer egészségének elősegítése
 • Antioxidáns tulajdonságok, amelyek segíthetnek megelőzni bizonyos daganatos megbetegedéseket
  • A kurkuminnak számos citotoxikus hatása van a rák őssejtjeire (CSC). Ez annak köszönhető, hogy elnyomja a citokinek, különösen az interleukin (IL) -6, IL-8 és IL-1 felszabadulását, amelyek stimulálják a CSC-ket, és annak a CSC útvonal több helyén kifejtett hatásának is
  • A kurkumin por bizonyította védőhatását a húgyhólyagrák ellen laboratóriumi patkányokban
  • Kurkumin alkalmazása növelte a kemoterápiás szerek hatékonyságát
  • Bizonyíték arra, hogy gyulladáscsökkentő hatása lelassíthatja az emlődaganatos sejtek terjedését
  • A kurkumin használata hozzájárult az agydaganat kialakulásának elpusztítására és megállítására
  • Kimutatott hatékonyság van a hízósejt-daganatok gyulladásának csökkentésében és a hízósejtek gátlásában
  • Védő hatású a rák kezelésére használt egyéb gyógyszerek mellékhatásai ellen
SZEM VÉDELEM
 • A szürkehályog megelőzése: A kurkumin antioxidáns hatása segít ebben. Ha a szabad gyökök felhalmozódásának sebessége meghaladja az eliminációjuk sebességét, akkor oxidatív stresszként ismert toxikus állapot lép fel. Ez a szürkehályog egyik kórokozója.
 • A kurkumin erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő fűszer. A gyulladás számos szembetegségben játszik szerepet, beleértve az uveitis ( belső szemgyulladás)t és a glaukómát is.
 • A glaukóma megelőzése: A kurkuma csökkentheti az intraokuláris nyomást is. A kurkumin antioxidáns hatása segít ebben.
  • A texasi A&M Egyetem kutatói kurkumból, a természetes gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt régóta dicsért fűszerből állítottak elő gyógyszert, amely ígéretet mutat a szemgyulladás csökkentésében az uveitiszben szenvedő kutyákban, a szem gyulladásában, amely fájdalomhoz vezet és csökkent látomás. Továbbá, a kurkumában jelen lévő kurkumin elnyomja a szabad gyököket elősegítő enzimek, például a xantin-oxidáz szintjét, míg az antioxidáns enzimek, mint a szuperoxidáz-diszmutáz és a kataláz aktivitás javulnak.Egy másik hasonló tanulmány megmutatta, hogy a kurkumin adása a szürkehályog szelenit által indukált modelljében késleltetheti-e a kezdetét és elűzheti a szabad gyököket
 • Allergia, epilepszia és májbetegség kezelése
 • Fájdalomcsillapítás
 • Hasmenés elleni gyógyszerek
 • Természetes méregtelenítő szer
 • Ezen előnyök jelentősége messze túlmutat a nyilvánvalóan. Például a gyulladáscsökkentő előnyök segítenek az ízületi betegségben szenvedő kutyákban (csípőízületi diszplázia, tacskóbénulás, ízületi gyulladás stb.), De az előnyök megállíthatják a csendes gyilkost is, amely kifejeződhet rákként, allergiákként, fogászati betegségként, emésztőrendszeri betegségként stb. . A kurkuma csökkentheti az alacsony fokú, akut gyulladást azáltal, hogy a fehérvérsejteket felszabadítja a test szövetébe.
A Longvida® optimalizált kurkumint a Kaliforniai Egyetem - Los Angeles (UCLA) orvoscsoportja fejlesztette ki a kurkumin hatékonyságának és a szervezetben történő asszimilációjának (felszívódásának) problémájának javítása érdekében, ezáltal maximálisan kihasználva a kurkuma. A készítményben használt szerves akácmézga oldható rost, amely gyengéden hat a gyomorra és elősegíti a bél jó egészségét.
 • IDEGTUDOSAK ÁLTAL FEJLESZTETT. A Longvida optimalizált kurkumin kivonatot idegtudósok tervezték, hogy hatékony mennyiségű glükuronidálatlan (szabad) kurkumint juttassanak el az agyba és az egész testbe.
 • Klinikailag bizonyított kurkumin. Több mint 30 klinikai tanulmány azt mutatja, hogy a Longvida által optimalizált kurkumin-kivonat szabad kurkumint juttat a célszövetekbe. A vér-agy gáton való átjutásának egyedülálló képességével a Longvida kurkumin kimutatták, hogy támogatja a neurológiai funkciókat, beleértve az emlékezetet, a figyelmet, a fáradtságot, a stresszt és a hangulatot.
 • Ezenkívül az erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatás miatt a Longvida kurkumin népszerű választás az ízületi és izomfájdalommal küzdők körében.
 • HOSSZANTARTÓ HATÁSOK ÉS EGYSZERŰ ADAGOLÁS. A Longvida biológiailag 95- szer több, és 7,5 órás felezési időt kínál a standard kurkumin 2-3 órás felezési idejéhez képest. A Longvida kurkumin 24 órán keresztül folytatja a keringést a testben, ha naponta egyszer fogyasztja.
keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép