Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

RX Renal vásárlói tapasztalatok, visszajelzések

A macskák vesefunkciójának támogatását és normalizálását biztosító, gógynövényekből álló széles spektrumú kiegészítő takarmány, az RX Renal Feline, ill. Canine termékünket fogyasztó kedvencek gazdijainak, állatorvosainak visszajelzései.

 

Szia!

 

Az Rx Renal-t évek óta használjuk a kutyáknál és macskáknál egyaránt. Ha a labor eredmények vese működés zavarát jelzik, akkor minden protokolunknak része a kapszula.

Ha a vese paraméterek nem túl magasak (főleg Crea 200 alatt van) akkor vesediétás tápok és a kapszula megy az állatnak. Ehhez sokszor néhány hét is elég. Ha idült vesebeteg, akkor is főleg a diéta és a kapszula megy, de ilyenkor azért ha rosszabbul van akkor még jön más gyógyszer is mellé.

 

Ha heveny vesebeteg, akkor az intenziv terápiás protokol fut, ami számos dologból áll, de ennek is mindig része az Rx Renál.

 

Önmagában tehát csak enyhe vesebetegség esetén használjuk diétával, és nagyon jól működik és szépen gyógyulnak az állatok.

 

Heveny vesebetegek sorsa nyílván számos dologtól függ  és  a veseparaméterek nagyságrendjétől függően alakul az állat sorsa. Ha nem reménytelenül magasak az értékek és 3-4 napos intenziv infuziós terápia után a vérlaborja javul az állatnak, akkor az utókezelés szerves része az Rx Renál és heteken vagy hónapokon át kapja addig  amíg a vérlaborja rendeződik és a klinikai tünetek is javulnak.

 

Idült vesebetegek folyamatosan kapják és az életminősége javulásában és az életének meghosszabbításában fontos szerepet játszik a készítményetek.

 

Nagyon sok állatnál használtuk már (több száz) és meggyőződésem, hogy jól működik és a vesebeteg állatok kezelésénél egy nagyon fontos gyógyszer.

 

Üdv

Dr. Gippert Róbert


Vissza a cikkekhez
keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép