Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

Ultra EFA vásárlói tapasztalatok, visszajelzések

A terápiás szőr és bőrregeneráló Ultra EFA termékünket fogyasztó kedvencek gazdijainak, állatorvosainak visszajelzései.

 
Nagy István, Budapest

 

Van egy tízéves németjuhász kutyám-DANI, a lányaim és a feleségem szemefénye.

DANI már évek óta emésztési problémákkal és heves viszketéssel küzd, nyalogatja és rágcsálja a mancsait, emellett megmagyarázhatatlan hányási rohamok jelentkeznek nála.

 

Már mindennel megpróbálkoztam. Megváltoztattuk az eleségét, eredménytelenül. Megpróbáltunk joghurtot adni neki, ez sem járt eredménnyel. Próbálkoztunk táplálék-kiegészítőkkel, szintén eredmény nélkül.

Végül tavaly, állatorvosaink javaslatára elkezdtük a száraz tápjához hozzáadni az Ultra EFA készítményt.

 

Három hónapon belül a fenti tünetek kivétel nélkül megszűntek. Etetéskor én csak ráöntöm az olajat a kutya eleségére.

 

Ez a készítmény a kutyám életminősége mellett az enyémen is rengeteget javított. A kutya szőrzete ragyogóan szép és fényes. Eltűntek a vörös, gyulladásos foltok („hot spotok”), a szőrhiányos területek és a fent leírt tünetek. Az emberek nem hiszik el a kutya életkorát, amikor megállítanak, hogy üdvözöljenek minket a parkban, és amikor kirándulunk.

 

Egymillió százalékban ajánlom ezt a készítményt mindenkinek! Pedig először szkeptikus voltam, mert mindannyian hallottunk már olyan új készítményekről, amelyek túl jók ahhoz, hogy igazak legyenek...

 

 

Bosnyák Barbara, Pécs

 

CSUTI egy 9 éves sárga Labrador keverék. Mintegy kilenc éve allergiák következtében elkezdte vakarni a füleit és rágcsálni a mancsait. Körülbelül ugyanekkor azt is észrevettük, hogy hidegebb reggeleken nehezebben tud felkelni a hátulsó mancsaira támaszkodva.

 

Az állatorvos azt mondta, hogy a vakaródzás és rágcsálás ellen adjak neki antihisztamint, a fájdalom ellen pedig egy vényre kapható gyógyszert javasolt. Ezeket két hónapon át adtam.

 

Egy napon az állatorvos azt ajánlotta, hogy próbáljak ki egy új készítményt a meglevő gyógyszerek mellett, az Ultra EFA-t, és én megfogadtam a tanácsát.

 

Ez a omega-3 esszenciális zsírsavakat tartalmazó olaj tényleg csodálatos.

Reggel és este csak néhány evőkanálnyit öntünk belőle a kutya eleségére, és CSUTI máris egy teljesen más kutya! Szinte soha nem vakaródzik vagy rágcsálja magát, és az izület merevség is eltűnt.


Vissza a cikkekhez
keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép