Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

[neve]


[rovid_leiras]
 
 
[ara] Ft / ([egyseg]) [akcios_ara] Ft / ([egyseg])
[egyseg]

Adjuváns osteoarthritis, ízületi fájdalom, időskori problémák, törések és nagy fajták növekedése szempontjából, előnyös az artériák és a bőr számára. A tiszta szerves szilícium erőssége, a piac legkoncentráltabb oldata (7/1000) a jobb hatékonyság érdekében.

Összetétel:

  • Methylsilanetriol
  • Qsp segédanyag (Paraben nélkül garantált)
Adagolás : AJÁNLOTT Dózisok: Naponta 1 teáskanál és 20 kg-onként legalább 3-4 hetes kúrákban, vízben vagy ételben hígítva, ezek a dózisok jelentős hiány esetén a kezelés kezdetén kellemetlenségek nélkül megduplázódhatnak.

A szilíciumunk keserű ízű a koncentrációja miatt (a legnagyobb a piacon), amely eltűnik a térfogatának háromszorosának hígítása vagy egy kevés cukor hozzáadása után.

Karbantartás és megelőzés

Heti kétszer egész évben, vagy 45 napos kúra évente kétszer.

Tárolás:
Óvja a fénytől és a fagytól, ne használjon fém kanálokat

A kezelés időtartama: 1 hónap

Kiszerelés
: 500 ml-es üveg: 500 ml-es palackok lehetővé teszik egy 20 kg-os állat 100 napos kezelését.

További részletek

A szilícium az ásványi világ 2. eleme, és számos biológiai makromolekula tartalmaz szilíciumatomokat, például glükózaminoglikánokat, amelyek alkotják az ízületi porcokat, a bőr kollagénszövetét vagy az artériák elasztinját. Ez a nagyon fontos szerkezeti elem azonban ismeretlen, bár az emlősök testében annyi vas van, mint a vas, és számos anyagcsere-folyamatban vesz részt: számos tudományos tanulmány még bizonyította az egészség iránti érdeklődését. (dokumentáció és irodalomjegyzék kérésre vagy honlapunkon)

Ásványi állapotában gyakorlatilag nem áll a szervezet rendelkezésére, szintje az életkor előrehaladtával csökken, és a modern táplálási módszerek az élelmiszer-tartalom csökkenését eredményezték.

Csak a szerves szilíciumvegyületek, a szilanolok képesek teljesen asszimilálódni.

Lehetővé teszik étrend-kiegészítőként, hogy nagyon fontos hatásokat érjenek el a növekedés vagy öregedés osteoarticularis problémáin vagy azok megelőzésén, különösen a nagy fajtájú kölyökkutyák növekedési problémáin vagy ha félnek dysplasia vagy osteochondrosis problémáitól. Hatékonyak bizonyos szeborreás dermatózisok külső alkalmazásaiban is.
 
keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép