Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ


Termékek

Az állatok zöld patikája

Amit mások mondanak

Labodem Piel

Labodem PIEL:  allergiás bőrgyulladás miatt kezelt állat.
2008. 09. 04.
Marie Le Bivic, Mouilleron le Captif, Vendee, Franciaország

BALIE, a 2 éves ausztrál juhász (szuka), mozgékony és engedelmes, tavasszal elkezdett vakarózni. Fokozatosan a pocakjának bőre gyulladt és apró vörös foltok, valamint sebek és varasodást (néha gennyesek) jelentek meg. Ettől eltekintve a bőre még mosás után is rossz szagú volt, 2 órával később ismét rossz szaga volt). A kortizon és az antibiotikumok javítottak rajta, de a viszketés és a fertőzések a kezelés befejeztével újra jelentkeztek.

Mit tehetnénk? Kicsit kétségbeesett voltam, és nem igazán szerettem kortizont és antibiotikumokat  tovább adni, mert bár hatásosak, tagadhatatlan másodlagos hatásuk van (antibiotikumok esetén a bélflóra pusztulása, cukorbetegség, csontvesztés, immundepresszió, izomsorvadás, veseproblémák). kortizon). A vérvizsgálat többféle allergiát mutatott ki: marhahús, pulyka, bolhák, valamint pollen és fák. Az első három allergén tekintetében viszonylag könnyű elkerülni őket, de lehetetlen, hogy elkerülje a pollennel és a fákkal való érintkezést! Kipróbáltuk a homeopátiát, a fito-terápiát, de nem volt szerencsénk.

Tehát egy kutyaműhelyben megismert ember tanácsát követve megrendeltem a LABODEM PIEL-et, remélve, hogy a termék működni fog, de nem igazán gondoltam volna. 3-4 napos kezelés után a viszketés mérséklődött, majd a bőre kevésbé gyulladt be, kevesebb folt volt. Már nem voltak gennyes sebei, és nem volt olyan rossz szaga. Egy hónap telt el azóta, hogy kezelték, és egészségi állapota folyamatosan javul.

KÖSZÖNÖM - LABODEM PIEL-nek, hogy ismét jó életminőséget nyújtott mindkettőnknek !!!
 OPI egy szuka súlyos pyodermititisben (nedves ekcéma) a LABODEM PIEL-és a SILADOG kezelés előtt és után
2008. 10. 08.
Jeannik ajánlása

Szia,
A szukámnak, az OPI-nek súlyos bőrproblémái voltak. Kipróbáltam a SILADOG-ot és a BIO HAARLEM-et, és elmondhatom, hogy nagyban javult. Fotókat küldök a hasáról 1 hónapos kezelés előtt és után.

Köszönöm.
 


PAPAINA, macska, akit LABODEM PIEL--rel kezeltek ételallergia miatt
2008. 09. 22
Sra Terretaz Martigny (Svájc)

Szia,
Beszélni akarok önökkel Papaináról, egy 12 és fél éves kis teknősbéka macskáról, akinek intolerancia vagy ételallergia után rossz hasmenése volt (napi 4-8 alkalommal), ami azt jelentette, hogy rendszeresen meg kell mosni, mert a mancsait tele voltak széklettel.

Néhány hónap alatt több mint 1 kilogramm-al  fogyott, ami embernek nem sok, de egy 4 kilós macskának óriási.

Augusztus elején 2,7 kiló volt. Már nem tudtam, hogyan kell etetni, minden étkezés hasmenést okozott.

A szegény állat egyre kiszáradtabbá vált, hányt, és néha elutasította az ételt.
Azon a ponton voltam, hogy elbúcsúzok tőle, miután 3 állatorvos látta, akik nem tudták, mi van, és eredmény nélkül növeltem a szteroidkezelést.

Megnéztem az internetet, és utánanéztem a Labo-Demeter weboldalnak. Írtam az állatorvosnak, aki természetes termékeken alapuló megfontolt tanácsokat adott nekem a Papaina hasmenésének (zöldiszap és LABODEM PIEL) megállítására. Még mindig csökkentett szteroid kezelés alatt áll (2 csepp), és naponta 1 tablettát vesz be a LABODEM PIEL--ból.

Már nincs hasmenése, súlya 3,8 kiló.

Nagy köszönet a Demeter Laboratories-nak, valamint Dr. de Peretti értékes tanácsaiért és támogatásáért. Corinne Terrettaz
 MAUSER, krónikus bőrgyulladás esetén LABODEM PIEL--el kezelték

MAUSER ”, 9 éves német juhász, jelenleg a girondei tűzoltók szinotechnikai kutatócsoportjában, akcióban, az AZF toulouse-i katasztrófája helyszínén (2001. szeptember 21.), mesterével, William Poutays vezérigazgató-helyettesrel.

Ez a kutya több mint 2 éve szenvedett tartós bőrgyulladástől és az összes elvégzett kezelés ellenére (és sok volt, valamint teszt és biológiai vizsgálat, amelyet fertőző szövődményekkel járó allergiának (pyodermititis) diagnosztizáltak. Nagyon viszket, elveszíti a bundáját, mindenhol sebek vannak, és kellemetlen szaga van.A kortizon és az antibiotikumok javították az állapotát, de nem gyógyították meg, mivel a kezelés befejezése után a tünetek ismét fellángoltak.

2 hónapig, napi 2 tablettával LABODEM PIEL--el kezelve, most meggyógyult, és minden rendben van. Csak egy kedvező árú terápiás samponnal kell ellátnunk a bőrét mellékhatások nélkül.


LABODEM PIEL--el kezelt állat krónikus bőrgyulladás esetén
2006. 08. 30.
Mrs. Marie-France PUJO, MARAMBAT (Gers)

Ezt az üzenetet azért küldöm neked, hogy elmondjam, mennyire örülök egy terméknek, amelyet most tőled rendeltem. Ez LABODEM PIEL-; valójában 15 napja használom, és az eredmény felülmúlta az elvárásaimat. ROXANNE kutyám 14 éves tacskó, 6 éves korában sterilizálták, és a következő évben kétoldali mammectomia történt; e két nagy műtét után úgynevezett „hormonális” problémája volt, amitől csomókban elvesztette a szőrzetét, nagyon megkarcolódott, és a hasán kopott „teknősbéka” volt, mint a bőr. Természetesen állatorvosunk kezelte, de sok eredmény nélkül, és kár, mert kora ellenére nagyon élénk és vidám, és nagyon szeretjük. Miután napi 2 tablettát adtam neki a LABODEM PIEL-től, már alig karcolja meg magát, a kabátja fényes, nincsenek már varasodásai és a kabátja hamarosan visszanő, és ami csodálatos, hogy vastag bőre puha lett. Csodálkozunk a családban, és csak azt tudom mondani, hogy elégedettek vagyunk.

2 dobozt elviszek neki - köszi!
 

Tigris macskám krónikus gyomor-bélgyulladásban szenvedett, belefáradt abba, hogy mindig foszfaluvettát és emepredet kellett adnom neki, és miután több mint szívmelengető ajánlást olvastam el a Labo Demeter-en, felvettem a kapcsolatot velük.  Egy nagyon megértő állatorvos nagyon okos tanácsokat adott nekem, ami után macskámnak Labodem Piel-et elkezdtem adni.
 És csoda tapasztaltam: nincs több hányás! természetesen a macskám zsírmentes ételt eszik egyszerre! Nagy köszönet a Labo Demeter csapatának! C. Marie-France vagyok, Ste Geneviève-ben (OISE) élek és 6 macskám van!


 

Canisil

CANISIL-szal kezelt állat ízületi gyulladás miatt

Giordanóné, Seine et Marne, Franciaország

Szia,

Azért írunk, mert néhány hónappal ezelőtt a német juhászunk, a majd 13 éves LARKO aggodalmat okozott nekünk. Valójában már nem tudott járni, a mancsában lévő ízületi fájdalom miatt. Elvittük az állatorvosokhoz, akik azt tanácsolták, hogy vegyük be a Rimadyl-t, ami sokat nem segített.

Egy barátom megtalálta ezt a weboldalt, és ajánlotta, így semmi vesztenivaló nélkül ki akartuk próbálni a kezelést, de azt kell mondanom, hogy nem igazán hittünk benne.

Szeretnék nagy köszönetet mondani ezért a hatékony termékért, ez egy csoda.

Hálásak vagyunk nektek, amiért megengedtétek, hogy kutyánk ismét normális életet éljen, sőt, mivel kezelték a mancsának a duzzanatát, magától feláll, és újra élvezi a sétát. Nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel. Ez a kezelés vitalitást ad kutyánknak, és lehetővé teszi számára, hogy még néhány évet boldogan élje ... ... a CANISIL-nak köszönhetően ...

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!


 


A CANISIL-szal kezelt állat ízületi gyulladás miatt
2007. 02. 11
Mr. & Mrs MIDUSIC Zarija és Daniele 70240 GENEVREUILLE (Franciaország)

A kutyám, VOLGA, 10 éves, és a háta fájni kezdett, és egy ideje adom neki a CANISIL-t, és remekül áll, fut, mint egy ló ...

Jól sikerült CANISIL.


 


CANISIL-lel kezelt állat

GALOPIN, newfoundlandi kutya, 13 éves a fénykép elkészítésekor (ekkora kutyának több mint 100 év), a Mme Maille 33210 Preignac nevű kutya.

Hat hónappal a fotó előtt ez a kutya már alig tudott járni, és az úrnője fontolgatta, hogy el búcsúzzon  tőle.
Rendszeresen szedte a CANISIL-t, és most már jól tud járni.

A fotón látható a kabátjának szépsége és vastagsága a termékben levő pro-biotikumok, a perna-canaliculus és a szilícium jótékony hatásának köszönhető.


 


A CANISIL-szal kezelt állat ízületi gyulladás miatt
2006. 01. 23
Carole CRASSIN asszony megjegyzései 78125 GAZERAN (Franciaország)

Kedves uram,
Megnéztem a webhelyét, és megpróbáltam üzenetet hagyni, de nem találtam semmit.

Véletlenül találtam rá az Ön weboldalára egy napon, amikor kétségbe estem a kutyám miatt, és mivel nem volt mit veszítenem, kipróbáltam a termékeit, amelyek nem gyógyszerek, és azt kell mondanom, hogy a kutyám csodával határos módon jobb lett, ezért ki akarom mondani hangosan, köszönöm és NAGYON KÖSZÖNÖM. A TOTOTTE, a 18 éves szuka, aki több hónapja szenvedett gyengítő ízületi fájdalomtól, a CANISIL-lel végzett kezelésnek köszönhetően fokozatosan kezdett visszanyerni a normális mozgást.

TOTOTTE elkezdett rohangálni, bár a kezelés előtt az alsó teste annyira gyenge volt, hogy alig ment ki. Nagyon szépen köszönöm!


 


CANISIL-lel kezelt állat
JESSIE, a SOMMARD úr és asszonyhoz (Bazas 33) tartozó, 11 éves beagle szuka, aki több hónapon át gyengítő ízületi fájdalomtól szenvedett, a CANISIL egy hónapos kezelése után ismét sétálni kezdett, és visszanyerte normális egészségi állapotá


CANISIL-lel kezelt állat

Margarita, León, Spanyolország

Helló barátok, engedjék meg, hogy bemutatkozhassak, MARLENE vagyok, játék uszkár, és Spanyolországban élek Leonban, és 8 éves vagyok. Életem nagyon boldog Margarita úrnőmmel, aki megsimogat, elront és nagyon szeret. Ezt azért mondom neked, mert hálás vagyok azért, hogy meggyógyultam, és visszanyertem a normális és boldog életet. Íme a történetem: -

2005 januárjában a bal mancsom elkezdett fájni, elvittek egy állatorvoshoz, aki azt mondta, hogy ez egy rándulás, és gyulladáscsökkentő injekciót adott nekem, de egyre fájdalmasabb lett, és felrobbantottam, mint egy lufi, így visszavittek az állatorvoshoz.

Vizsgálatokat végeztek, és nem tudták, honnan származik a fájdalom, amíg meg nem készítettek egy röntgenfelvételt, amely azt mutatta, hogy a gerincemből származik, amely 2 helyen csípett, és mindenhol "papagájcsőrök" (meszesedések?) Voltak.

2 hónapig nem tudtam járni a gyulladáscsökkentők (Zubrin) ellenére, amíg szeretőm barátja megadta Labo-Demeter címét, amelyet az interneten látott.

Kapcsolatba léptünk és elmagyaráztuk az állatorvosnak a problémát, elküldtek nekünk egy kis Canisilt, amelyet az utasításoknak megfelelően szedtem. Három-négy nappal később sétáltam, mentem fel-alá a lépcsőn, és most futok, ugrok és a barátaimmal játszom. Boldog kis kutya vagyok, és köszönöm, hogy fényessé és örömtelivé tettem az életemet. Köszönöm szépen minden jótanácsodat és egy komoly probléma megoldását


 


Canisil + Canivida

REX, 12 éves, CANISIL-nal és CANIVIDA-val kezelték bénulás miatt
2006. 10. 08
Boccheciampe úr megjegyzése Bastia Furiani-tól

Hozzászólni akartam a webhelyére. Tulajdonképpen a termékeidnek és a tanácsodnak köszönhetően a kutyám sokkal jobb, könnyen jár (bár amikor írtam neked, alig sétált, és még csak nem is ment ki dolgát végezni, és az állatorvosom le akarta tenni.)

A CANISIL-t és CANIVIDA-t lenyeli, mintha édességek lennének.

Elmondhatom, hogy te voltál az utolsó esélyem, és megvettem a termékeidet, nem igazán hittem abban, hogy kezdetben működni fognak. Most azt tanácsolom minden környezetemnek, hogy használja a termékeit ... és el vagyok ragadtatva az eredményektől. Szeretnék egy nagy KÖSZÖNET mondani.
12 éves MOULOUK, CANISIL-nal és CANIVIDA-val kezelték
2008. 10 17.
MOULOUK, Mrs. Vaysse St. Sulpice-ben (81 Franciaország)

Itt van a kutyám, MOULOUK. 12 éves. Mindig ízületi problémái voltak. Váll, hát, hátsó lábak. Mindig gyulladáscsökkentőkkel, kortizonnal, homeopátiával, masszázzsal stb. Kezelték;

Két évvel ezelőtt már nem tudott felkelni. Elvesztette a hátsó lábainak izmait, és minden lépésnél összeomlottak. Azt hittem, hogy nem fog sokáig élni. Megoldásokat kerestem, és amikor a LABO-DEMETER weboldalra bukkantam, haboztam, mivel már nem hittem semmiben, de elolvastam az ajánlásokat, és felhívtam a kapcsolattartó számot. Meglepődtem, amikor megszereztem egy állatorvost, Dr. de Peretti-t, aki meghallgatta és segített kiválasztani a kutyám számára megfelelő terméket.

Adtam neki először CANISIL-t, majd később CANIVIDA-t is. Két hónap kellett ahhoz, hogy nagy javulást érjünk el. Négy hónappal később egyenesen állt a hátsó lábain, a füle felszúrta, és néztem, ahogy kutyám visszanyeri izmait és csodálatos lett.
2 év telt el azóta, hogy CANISIL-ot és CANIVIDA-t szed, és a fotón látható, hogy kora ellenére még mindig gyönyörű. Nagyon gyakran masszírozom tovább, mivel szereti. Tudom, hogy nem lesz fiatalabb, de legalább boldog és kényelmes öregsége van.

Van még 2 másik 11 éves Beauce kutyám, akiket ízületi gyulladásos problémák és ínszalagok megfeszítése miatt kezdek el CANIVIDA-val kezelni. Beszéltem ezekről a termékekről mindenki körülöttem, valamint állatorvosokkal, akiket ismerek. Dühös vagyok, amikor látom, hogy az emberek makacsul adják be az állatorvos által felírt gyógyszert, még ha nincs javulás, és gyakran súlyosbítja a problémát.

Köszönjük, hogy elérhetővé tették ezeket a természetes és hatékony termékeket az állatok jóléte érdekében, amelyek mindennap boldoggá tesznek minket.
 

CALYPSO, 16 éves, CANISIL-nal és CANIVIDA-val kezelték
2008.10. 04.
Marlene Nuage Perpignanban

Nagyon köszönöm, hogy csodálatos vagy!

CALYPSO, egy 16 éves macska, akit nagyon szeretünk. Tavaly volt néhány egészségügyi problémája, nevezetesen egy anális tályog, és ezt követően egy fájdalmas ízületi roham bénította meg a hátsó lábait. Az állatorvos erős gyógyszerekkel kezelte, ami nem sokat tett, és amikor megláttam a webhelyét, írtam neked, és Ön a CANISIL-t ajánlotta.

CALYPSO a 2. dobozában van, és azóta nincsenek problémái. Azonban azt tapasztaltam, hogy hiányzik belőle az energia, és nem volt túl élénk.  Elkezdtem adni  a CANIVIDA-t, amely fantasztikus csodaszernek bizonyult  a macskámnak. CALYPSO  most kiváló formában van, visszakapta a „pepét”, itt van egy fénykép, amelyen köszönöm, és egy kis reklám ...
Marlene Nuage, énekes Perpignanban
CANISIL-nal és CANIVIDA-val kezelt kutya

MARCEL, egy 14 és fél éves kutya, amely a Gervais 06 és Cannes-i házaspárhoz tartozik; Az alsó gerinc progresszív bénulásától szenvedett hiányos propriocepture a medulláris ízületi és degeneratív kompressziója miatt, és 2 évig klasszikus módon kezelték.

Tulajdonosainak nem volt szívük elbúcsúzni tőle.  Végül Dr. de Peretti tanácsára CANISIL-t és CANIVIDA-t adtak neki: 3 hónap után Marcel gyakorlatilag visszanyerte az összes karját, amint az a fotón látható.
Biscuit már régóta sokat szenvedett osteoarthritises hátsó lábaitól, és ott és ott lépnek be a "CANISIL" és a "CANIVIDA"!

Bemutatom nektek a kekszes kis hercegemet, aki 10 éves

Az én kis Szerelmem az, aki jobban megy neked köszönhetően.
Köszönöm mindent, amit értük és értünk tett.

Néhány nap alatt látványosak voltak a hatások! És nem utolsó sorban ... a kutyám fut, mint egy nyúl! És ez a legfontosabb fájdalom mentesség jele nála!

6 hónappal később  allergiás kiütések lettek a bőrén-ételre? gyógyszerre? –a z ENDOSTIM –et és később a LABODEM PIEL-t próbáltam ki, és hatásosnak bizonyult néhány nap alatt.
CANISIL-szal és CANIVIDA-val kezelt arany retriever
2010. 11. 05.
Canisil + Canivida-val kezelt állat

Szia,
Bizonyságot szeretnék mondani a Canisilről és a Canivida-ról. A 10 és fél éves arany Rubenem osteoarthritisben, deformált ízületekben szenved, rengeteg különféle kezelést kipróbáltam eredmény nélkül. Kutyámat 1 hónapja kezeltem a canisil-el és a canivida-al  és a változás RADIKALIS! -az ízületek leeresztettek! , megint sétálni akar, a szemek kevésbé vannak jelölve, valóban nagyon örülök a változásainak.

Amai naptól tesztelem Labodem Piel-t az 1 évvel ezelőtti pioderma ( gennyes  bőrgyulladás) szempontjából, és folyamatosan tartani fogom a jelenlegi állapotot! Bizonyságot teszek, mert személy szerint a webhely tanúsága miatt döntöttem úgy, hogy megrendelem, örülök! őszintén KÖSZÖNJÜK

Saury Brigitte asszony
Nincs csodaterméke szívproblémákra?
 
 

Endostim

A Endostim nagyon segített a demodikózis legyőzésében
Szia,

Van egy másfél éves Yorkie-m, Tutut, akinek demodikózisa alakult ki: a pofa, a szem, a fül, a négy láb vége és a farok ... Tut nagyon allergiás volt a különféle kezelésekre. Ezért egy bőrgyógyász-állatorvos  felajánlotta az Endostim-et (mert a demodikózis elsősorban immunitási problémának köszönhető).

3 hét után látványos volt eredmény !!! csak egy nyom maradt a farokban .... Egy hónap és egy hét után már nem maradt nyom !!!!!  A biztonság kedvéért 1 hónapig minden második napon tovább alkalmaztam a készítményt, majd minden második héten és végül  havi egy hetet, ha a demodex új nyomai nem jelennek meg újra. Ez a betegség egy igazi szemét, de azt hiszem, megtaláltam azt a megoldást, amely nem befolyásolja az állat máját és rendkívüli eredményeket ad !!

Jó lenne, ha más emberek megpróbálnák megerősíteni a tapasztalataimat, és lehetővé tennék más kutyák számára, hogy kijussanak ebből a pokoli betegségből.

Tutut és én vagyunk a legboldogabbak, amikor felfedeztük az Endostim-ot a hálón töltött sok óránk alatt, miközben megoldásokat kerestünk !!!!

Catherine Veaux, 47000 éves.
 

Virág, afgán agár, akit Labodem Piel és Endostim mentett  meg a pollen okozta  bőrallergiától ( atópia)
Szia,

Virág 4 éves afgán kutyánk egyéves korában kezdett viszketni, augusztustól októberig. Azt mondták, hogy bolhák, de ez nem az oka.

A következő évben ismét mindent megvakartam, amit találtam (kerítésen, falon, csempén), hogy a szamokban mindkét oldalon már ne legyen szőr (lásd a fotókat: előtte és utána). Vérvizsgálatot végeztünk nála, kiderült, hogy allergiás az ambrózia ellen (régiónkban augusztustól októberig allergén növény), ezért az antihisztaminokkal történő kezelés nem működött. A nap 24 órájában figyeltük, éjszaka rosszabb volt: már nem aludt és mi sem. A következő évben homeopátiás kezelés: nincs hatása (számunkra kizárt, hogy a kortizont agárnak adjuk). Idén július elején kezdtük el a gyógynövényes allergiás kezelést, eredménytelenül: viszketett a  bőre a hasán, fülén, pofáján.

Az internet kerestünk más allergiás kezelést, és véletlenül bukkantunk rá az Ön helyére és a kapcsolódó ajánlásokra. Ezután megrendeltük a LABODEM PIEL-t, és állatorvosának tanácsával megrendeltük az ENDOSTIM-et is. Tíz nap után nagyon javult az állapota, 1 hónapja szedi a kezelést, nincs többé viszketése, pattanása, a normális normalizálás. A többi évhez hasonlóan augusztusban és szeptemberben piros riasztásban voltunk a parlagfű miatt.
Később a 2. agarunknál is hasonló panaszok kezdődtek-- bőrviszketettség és vakaródzás. LABODEM PIEL készítménnyel sikerült megszüntetni a panaszát.

Nagy köszönet a DEMETER laboratóriumnak és az állatorvos jótanácsainak.
Hélène és Claude Bauvet in Drôme-i Rochefort-Samson-ból


 

Szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy az ENDOSTIM megoldás mennyire megváltoztatta 7 éves Westie GOWAN életünk életét, ezért a miénk. 7 hónapig olyan allergiában szenvedett, amelynek oka nem volt megtalálható. Az atópiás dermatitist gyanították, de nem erősítették meg.

Szegény kutyánk vakargatta magát, éjjel-nappal nyalogatta magát, hogy megőrüljön. Tics-je volt, fejét előre-hátra ringatta ... morogva farka után rohant, hátsó negyedét a földre dörzsölte, ajkait végig nyalta. Folyamatosan kérte a segítségünket. Éjjel-nappal vigyáztunk rá, hogy megakadályozzuk, hogy túl sokat ártson magának, és megpróbáljuk enyhíteni.
Számos állatorvossal konzultáltunk, és számos alkalommal meglátogattuk a Nantes-i Véto Egyetemi Kórházat bőrgyógyászatban (egyébként nagyon jól, de a problémánkkal szemben tehetetlenek).

Számos kezelést alkalmaztak neki: antihisztaminokat, homeopátiát, kortikoszteroidokat, bőrápoló spray-ket, kenőcsöket, napi fürdéseket adott samponnal, nyilván gallérral ... nem tudtuk, hová fordulhatunk, még állatorvossal-csontkováccsal is konzultáltunk. .. eredmény nélkül!

Egy állat-magatartás szakember mesélt nekünk a laboratóriumáról és konkrétan az ENDOSTIM-ról. Amint megkaptuk, elkezdtük fecskendővel beadni ezt az oldatot, amelynek illata, olajos állaga és minden bizonnyal íze nem tetszett Gowanunknak, de kitartottunk és micsoda jutalom érte először és nekünk. Egy hét múlva az emléktáblák és a gombok természetesen ott voltak, de a viselkedése már más volt, békésebb, nem volt kényszeres kép.
A palack végére mentünk (2 hónap), és már nem volt plakk, egyetlen bőrelváltozás sem volt, a szőrzete csodálatos, újra játszik !
Köszönjük a kutatásodat és a hatékonyságodat ... van egy második palackunk tartalékban, hogy kiújulás esetén reagálhassunk az első tünetekre.

Tisztelettel, minden hálánkkal!


 

Canidren

Litchy szívelégtelenségét és veseelégtelensége

Vészhelyzetben felhívtam De Peretti orvost kis Litchy macskánkért, akinek szívelégtelenségét és veseelégtelenségét diagnosztizálták. Nagyon pesszimisták voltunk ...

Tanácsolta nekem a CANIDREN-t és egy kis homeopátiát, természetesen a szív tasakjával egész életen át és csökkentett étrend mellett.

Több mint egy hónapja kezeljük a  Canidrennel, és anélkül, hogy lebecsülné a patológiáját, visszatért az életbe, eszik, mosakszik, kimegy napozni a kosarába, úgy tűnik, nem fáj. Igazán nagy köszönet a nagyszerű tanácsokért és nagyon hatékony termékekért, mellékhatások nélkül.

Köszönöm a doktor de Peretti meleg és emberi fogadtatását is.
M. SAUPIN
 


keresőguruAdatvédelemÁszfOldaltérkép